Top Travel Blogs

Sim’s Cup Of Tea 1

door Simone
Totaal aantal stemmen: 39

Op mijn travel & lifestyle blog Sim’s Cup Of Tea schrijf ik meerdere malen per week over alles waar ik gelukkig van word. De reizen die ik maak, mijn liefde voor boeken, films & series, lekker eten, gift inspiration en af en toe persoonlijke interieur updates.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 860 Reacties: 0 Geen verandering

Saudades de Portugal 2

door Marlou de Brito Meireles
Totaal aantal stemmen: 4

Saudades de Portugal laat het beste, mooiste, lekkerste en meest verrassende van Portugal zien. Je vindt er tips voor restaurants, bezienswaardigheden, plekken om te slapen, natuur, feesten, festivals en nog veel meer. Ook vertelt Saudades de Portugal je hoe je de Portugese sfeer kunt opsnuiven in Nederland. En je krijgt iedere week een recept van iets lekkers uit de Portugese keuken.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 198 Reacties: 0 Geen verandering

Dutchbloggeronthemove 3

door Lisa
Totaal aantal stemmen: 3

On Dutchbloggeronthemove, you will find all the details and secrets of the places I visit, my personal experience and my life around it!

My blog consists of three main themes…including trips, fashion and beauty! Next to my passion for traveling and fashion, beauty holds a very special place to me. I’m always looking for the next trends and new places & cultures to experience. I hope this blog will help me share my passion and adventures with you guys!
Fortunately, it’s also a great way for me to cherish all the wonderful memories I have and will make. Please feel free to comment, follow or ask me questions! For contact you can visit my contact page.

Love, Lisa.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 147 Reacties: 0 Geen verandering

Backpackgek 4

door Claudia Menger
Totaal aantal stemmen: 3

Backpackgek begon als een blog over onze wereldreis (2011-2012), groeide uit tot een van de eerste succesvolle Nederlandse reisblogs. Nu wonen we in Oslo en reizen we ons nog steeds helemaal suf. Op Backpackgek.nl vind je alles over onze voorbereidingen, reisverhalen, tips, ervaringen, advies en heel veel inspiratie.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 134 Reacties: 0 Geen verandering

Reisbijbel 5

door Fleur Besters
Totaal aantal stemmen: 2

De wereld is dankzij het wereldwijde web kleiner dan ooit, maar de selectie van de juiste informatie wordt steeds moeilijker. Reisbijbel verzamelt daarom sinds 1995 zoveel mogelijk praktische informatie over alle landen van de wereld om jou op weg te helpen naar je nieuwe bestemming. Cultuur, natuur en avontuur staan centraal. En… onze verhalen gaan niet over de redacteuren die de reis maakten, maar juist over het land dat ze bezochten! Want jij zoekt natuurlijk jouw eigen unieke reiservaring!

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 141 Reacties: 0 Geen verandering

Vrouw op reis 6

door kim
Totaal aantal stemmen: 2

travel & alternative lifestyle blogger

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 147 Reacties: 0 Geen verandering

Vetexbart 7

door Bart Melis
Totaal aantal stemmen: 2

Hoi. Mijn naam is Bart, een dertiger uit Vlaanderen. Ik ben de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013. Ik trek er vaak op uit. Of het nu om de hoek is of aan de andere kant van de wereld.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 212 Reacties: 0 Geen verandering

We are the Earth 8

door Yalou van der Heijden
Totaal aantal stemmen: 1

We are the Earth, het blog waar reizen, duurzaamheid en antropologie elkaar ontmoeten. Mijn naam is Yalou (22) en ik ben verliefd op de wereld. Van kleins af aan heb ik geroepen dat ik een wereldreis wilde maken, en dus vertrok ik eind 2014 met mijn vwo diploma op zak naar Nepal, waar mijn reis begon. Ik ben verliefd geworden op de Nepalese mensen en hun cultuur, op de natuur in Laos en op de oceaan in Cambodja, ik keek mijn ogen uit in Myanmar en liftte heel Marokko door. Inmiddels ben ik vierdejaars Antropologie studente aan de Universiteit van Amsterdam en heb ik mijn wereldreis opgedeeld in kortere tripjes. Naast het studeren, reizen en schrijven ben ik bezig met een zoektocht naar een zo duurzaam mogelijk leven. Op We are the Earth komen deze passies samen. Reis je mee?

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 37 Reacties: 0 Geen verandering

Kijk op de Wereld – Stefania van Lieshout 9

door Stefania van Lieshout
Totaal aantal stemmen: 0

Op dit reisblog laat ik je mijn kijk op de wereld zien. Vanuit Malaga in het zuiden van Spanje reis ik de wereld over wanneer tijd en geld dat toelaten, het liefst samen met mijn partner en kinderen.

Hier vind je verhalen met als doel te inspireren, amuseren en informeren (in willekeurige volgorde) – over mijn passie reizen, de geschiedenis van een land, boeken die zich afspelen in het buitenland, de natuur, de internationale keuken, bloggen, het leven als emigrant, stedentrips, de fragiele aarde en hoe we ermee omgaan.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 160 Reacties: 0 Geen verandering

Mariekevanwoesik.nl 10

door Marieke van Woesik
Totaal aantal stemmen: 0

Hi, ik ben Marieke. Samen met mijn vriend, nee, verlóófde Geert reis ik de hele wereld over om de allermooiste plekjes ter wereld te ontdekken. We hebben al meer dan 30 landen gezien en zijn nog láng niet klaar met reizen! Onze favorieten tot nu toe? Roemenië, Amerika en Laos!

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 134 Reacties: 0 Geen verandering

Wisselkoersberekenen 11

door Suzanne Maas
Totaal aantal stemmen: 0

Blog over financiele zaken zoals valuta, wisselkoersen, cryptocurrency en grondstoffen. Ook houden wij de AEX en Nederlandse beurskoersen in de gaten. De website informeert mensen over de juiste keuzes rondom wisselkoersen en heeft ook een makkelijke tool om snel de actuele wisselkoersen te berekenen.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 66 Reacties: 0 Geen verandering

waarloopjijwarmvoor 12

door harry weezeman
Totaal aantal stemmen: 0

reizen in combinatie met video en foto’s maken en verhalen schrijven is mijn passie. Op mijn blog combineer ik deze dingen. 2018 staat in het teken van mijn roadtrip door Europa die ik begon in december 2017 en evenhelaas gedwongen afgebroken heb in oktober 2018.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 23 Reacties: 0 Geen verandering