Blog Details

Mama met Passie

Naam van blogger:
Angela Lodder
URL:
http://www.mamametpassie.nl
Lid sinds:
January 2019
Aantal stemmen:
2
Rank:
25 in de categorie Mommy blogs

Moeder zijn is geweldig, maar het kan ook overweldigend zijn. Het is een zoektocht in een nieuw leven. Iedere fase brengt weer iets nieuws met zich mee. Het is een groot avontuur. Ik heb de wijsheid niet in pacht, want het zijn mijn ervaringen en tips als moeder. Ik wil er voor je zijn als je dat nodig hebt, zoals een vriendin er voor jou is. Ik ben open en eerlijk. Steek niks onder stoelen of banken. Ik vertel en laat gewoon real life moederschap zien. Want… Echt is perfect! Ik wil je ook inspireren met mijn persoonlijke verhalen. Ik ben net als jij, niet alleen moeder, maar ook een vrouw met ambities. Een werkende vrouw die dat met het moederschap probeert te combineren. Ik wil je geruststellen en simpelweg vertrouwen geven. Daarnaast wil ik je ook aan het lachen maken, je kennis laten maken met de mooiste en handige merken voor jou en je kindje(s). Dat is Mama met Passie.

Reacties

Categorie
Top Mommy Blogs