Top Mommy Blogs

Vieze luiers, peuteraanvallen, en moeilijke tieners – het kan behoorlijk stressvol zijn om een moeder te zijn. Op hetzelfde moment zijn er weinig dingen zo belonend als het ouderschap. De moeders in deze lijst schrijven over hun ervaringen en delen hun tips voor het ouderschap met de rest. Vergeet niet te stemmen op jouw favoriete moeder blogger. Je kan voor meerdere blogs stemmen, maar kies verstandig gezien de stemmen de ordening van de lijst bepalen.

Unicorns & Fairytales 1

door Nathalie
Totaal aantal stemmen: 62

Een Belgische mamablog met ervaringen, leuke tips, uitstappen, kidsfashion en veel meer.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 3392 Reacties: 1 Geen verandering

Mammie Mammie 2

door Mahwish
Totaal aantal stemmen: 35

Mammie Mammie is een mama lifestyle blog waarop je meegenomen wordt in de wereld van de bezige mama. Laat je inspireren door artikelen over ouderschap, opvoeding, zelfliefde, recepten, creatief bezig zijn, huishouden en huisinrichting. En meer, veel meer! Je vindt hier alles wat een mama van vandaag nodig heeft.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 826 Reacties: 0 Geen verandering

Mamasatwork | Joyce 3

door Joyce
Totaal aantal stemmen: 14

Mama’s At Work is een online lifestyle magazine voor iedere moderne, energieke moeder. Hier lees je alle tips over lifestyle, opvoeding, fashion, werken, reizen en de combinatie van al die onderwerpen door elkaar. Joyce ziet de positieve kant van het leven en deelt die graag via haar blog, samen met de liefde voor haar kinderen en haar werk.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 935 Reacties: 0 Geen verandering

The Perks of being a mom 4

door Jelske grymonprez
Totaal aantal stemmen: 14

The Perks of being a mom is in de eerste plaats een platform waar ik mijn ervaringen neerschrijf over het moederschap , daarnaast deel ik leuke musthaves , uitstapjes of hebbedingen met mijn lezers.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 1389 Reacties: 0 Geen verandering

Leuk met kids 5

door Maud Adriaansen
Totaal aantal stemmen: 14

Leuk Met Kids gaat over alles wat het leven met kinderen nog leuker maakt: kinderkamer, DIY, knutselen, vakantie, uitjes, restaurants, koken, boeken, films, shoppen, foto, muziek, kinderkleding, gezondheid, opvoeding, verjaardagen en nog veel meer. Maud woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in Amsterdam. Ze is altijd op zoek naar leuke dingen en Leuk met kids is de plek waar ze al die ideeën en tips deelt.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 914 Reacties: 0 Geen verandering

Mum of the World | Vanhees 6

door Vanhees
Totaal aantal stemmen: 8

Mum of the World is een webshop en blog ineen. De jonge Vanhees biedt een prachtige collectie aan zwangerschapskleding aan op haar website. Daarnaast blogt ze actief over zwangerschap, bevalling, de eerste maanden, fashion en lifestyle. Haar passies schijnen door in haar blog en ze is een bron van inspiratie.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 864 Reacties: 0 Geen verandering

Kleine Rotterdammer 7

door Lisette Jerkovic
Totaal aantal stemmen: 8

Ontdek de fijnste kidsproof plekken van Rotterdam!

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 1580 Reacties: 0 Geen verandering

merel@lotuswritings.nl 8

door Merel
Totaal aantal stemmen: 8

Voelde jij je onzeker toen je voor het eerst je kleintje in je handen hield? Heb je het idee dat al die andere moeders de ballen moeiteloos in de lucht kunnen houden, terwijl bij jou steeds de helft naar beneden valt? Dan zit je hier goed: Lotus Writings rekent namelijk af met de online pictures perfect, is eerlijk over ouderschap en onzekerheid en staat bovendien vol handige tips voor de momenten dat je het even niet meer weet en herkenbare columns.

Schrijfster van dit veel bezochte online magazine is Merel: moeder van drie dochters (June van 11, Rose van 3 en May van 2) en samen met Ro. In dit samengestelde gezin is het nooit saai, de inspiratie ligt regelmatig letterlijk voor onze voeten – al dan niet schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden Tel daar een beginnende puber bij op en je krijgt chaos met een gouden randje!

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 833 Reacties: 1 Geen verandering

Mommyhood | Shirley 9

door Shirley
Totaal aantal stemmen: 7
Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 892 Reacties: 0 Geen verandering

Bloei Delft 10

door Annemarie
Totaal aantal stemmen: 6

Bloei Delft is dé website voor (aanstaande) ouders uit Delft e.o. met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar oud. In de Bloei Gids en Bloei Blogs vind je de leukste en handigste activiteiten, hotspots en diensten in de regio.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 701 Reacties: 0 Geen verandering

Zebrazonderstrepen 11

door sabrin
Totaal aantal stemmen: 5

MAMABLOG ZEBRAZONDERSTREPEN – ALLES OVER MINI’S EN VOOR MAMA’S, WANT ACHTER IEDERE MINI STAAT EEN STERKE MAMA

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 861 Reacties: 0 Geen verandering

Suus Loves | Susanne 12

door Susanne
Totaal aantal stemmen: 4
Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 793 Reacties: 0 Geen verandering

TrendyMommy | Andrea 13

door Andrea
Totaal aantal stemmen: 4

Moeder van twee jonge kinderen, een drukke baan, er leuk en verzorgd uit willen zien, een sociaal leven hebben en vrouw zijn van… Het is vast een druk lijstje wat veel moderne, jonge en hippe moeders van tegenwoordig maar al te goed kennen. Andrea navigeert zich moeiteloos door dit leven heen en helpt het jouwe ook wat makkelijker te maken.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 796 Reacties: 0 Geen verandering

The Mom 14

door Janine & The team
Totaal aantal stemmen: 4
Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 795 Reacties: 0 Geen verandering

MamaScrapelle 15

door Ellen Snuverink
Totaal aantal stemmen: 4

Creatieve mamablog. Kinderboeken, uitstapjes voor kinderen, speelgoed, DIY projecten en thema’s voor gastouders , peuterspeelzalen en kinderopvang.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 619 Reacties: 0 Geen verandering

Zilverblauw | Anki 16

door Anki
Totaal aantal stemmen: 3
Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 809 Reacties: 0 Geen verandering

Go Mommy Go | Odile 17

door Odile
Totaal aantal stemmen: 2

De jonge moeder Odile geniet van het leven. Op haar blog laat ze zien hoe jij ook meer uit je leven kan halen. Van persoonlijke verhalen tot praktische tips, je vindt het hier allemaal. Een heerlijk verfrissend eerlijke blog is het zeker. Odile begrijpt het als het als moeder-zijnde allemaal even niet meezit en helpt je er bovenop.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 773 Reacties: 0 Geen verandering

Pinkpress.nl | Judith 18

door Judith
Totaal aantal stemmen: 2

Judith is zo’n moeder die er geen doekjes omheen windt. Eerlijke verhalen en daarom dus praktische informatie. Ze is moeder van een puber en een peuter en dat is zeker niet altijd makkelijk. Ze verliest zichzelf niet uit het oog en met haar blog helpt ze andere moeders om hetzelfde te doen.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 779 Reacties: 0 Geen verandering

The Mommy Diaries | Tamara 19

door Tamara
Totaal aantal stemmen: 2

Tamara combineert het leuke en chaotische van het moederschap op haar blog. Deze 26-jarige moeder heeft maar liefst vier kinderen. In de afgelopen 2 jaar heeft ze het wel voor elkaar gekregen enorm veel artikelen op haar blog te posten. Ze heeft een enorm leuke schrijfstijl en weet iedere keer weer wat nieuws en informatiefs te vertellen.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 766 Reacties: 0 Geen verandering

SUNSEEREE | Sunseeree 20

door Sunseeree
Totaal aantal stemmen: 2

Iets wat begon als een beauty blog veranderde door de jaren heen, vanaf haar eerste zwangerschap, tot een familieblog. Toch heeft Sunseeree haar oorspronkelijke passies niet verlaten. Haar blog is daardoor nu een afwisselende en verfrissende bron van informatie. Extra leuk en handig zijn de vlogs die ze maakt.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 777 Reacties: 0 Geen verandering