Blog Details

Breg Blogt | Persoonlijk lifestyleblog

Naam van blogger:
Bregje Boer
URL:
https://www.bregblogt.nl
Lid sinds:
September 2018
Aantal stemmen:
5
Rank:
11 in de categorie Lifestyle blogs

Op Breg Blogt vind je een fijne variatie aan artikelen: persoonlijke verhalen, boeken, lifestyle, recepten, kleding, eten & drinken, reizen en nog veel meer!
Ik schrijf mijn verhalen alsof ik ze aan je vertel onder het genot van een wijntje (of een kopje thee!). Ik ben eerlijk, ook als het even niet zo goed gaat of wanneer alle ballen van de lucht in de soep belanden. Regelmatig strooi ik een korreltje zout over mijn teksten en je moet ook niet vergeten om ook weleens te knipogen bij het lezen.
Veel leesplezier!

Reacties

Jeanine

Leukste lifestyleblog dat ik ken!

Categorie
Top Lifestyle Blogs