Top Lifestyle Blogs

#1 Beautiful Disaster

door Lotte
Totaal aantal stemmen: 3

Voel jij je ook regelmatig een prachtige ramp? Dan zit je hier helemaal goed! Op Beautiful Disaster kan je van alles vinden. Van beauty tot aan food. Of misschien lees je liever een persoonlijk artikel? Je vindt het hier allemaal, pak iets te drinken en veel plezier! ♥

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 63 Reacties: 0 Nieuw deze maand

#2 Liefs Carolien

door Carolien
Totaal aantal stemmen: 3

Een gezellige lifeblog met een persoonlijk tintje!

Aantal stemmen deze maand: 2 Bezoeken: 143 Reacties: 0 Nieuw deze maand

#3 Reviews & Roses

door Jessica
Totaal aantal stemmen: 3

Reviews & Roses is gestart als persoonlijke blog met recensies van films, series en boeken maar is inmiddels zoveel meer. Jessica’s persoonlijkheid en eerlijke mening wordt verweven door alles dat ze schrijft. Wanneer men Reviews & Roses bezoekt weten ze wat ze kunnen verwachten: gepassioneerde recensies van een dame die gek is op romantiek, maar die ook van actie, spanning en dystopische werelden houdt. Die gek is op Coca-Cola, unboxings en het bezoeken van leuke events en activiteiten. Maar bovenal gaat er geen week voorbij zonder dat er mooie bloemen in huis zijn gehaald.

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 46 Reacties: 0 Nieuw deze maand

#4 Anything Anja

door Anja Nurski
Totaal aantal stemmen: 2

Fashion & lifestyle blog

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 59 Reacties: 0 Nieuw deze maand

#5 Expat Since Birth

door Ute Limacher-Riebold
Totaal aantal stemmen: 2

Dit is een blog van een meertalige expat-sinds-geboorte (expat-since-birth) die altijd in het buitenland heeft gewoond. Ute is taalwetenschapper en taal en cultuur adviseur. Zij schrijft over talen leren, meertaligheid, culturen, het opvoeden van kinderen in het buitenland, Third Culture Kids, international life en veel meer. Zij woont met haar man en drie kinderen (en hond) tussen Den Haag en Leiden en spreekt vloeiend Engels, Italiaans, Duits, Frans en Nederlands.

Aantal stemmen deze maand: 2 Bezoeken: 110 Reacties: 0 Nieuw deze maand

#6 Clothes & Dreams

door Noor
Totaal aantal stemmen: 1

Een blog over alles waar ik zelf vrolijk van word: mode, reizen, lifestyle… aangevuld met een actief instagramprofiel.

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 35 Reacties: 0 Nieuw deze maand

#7 CherryCharlie.nl

door Charlotte Bax
Totaal aantal stemmen: 1

Slow living lifestyle blog voor iedereen die houdt van hygge, hiking en Hobbits. Simpele DIY’s, good food, fijne boeken en outdoor avonturen.

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 98 Reacties: 0 Nieuw deze maand

#8 Tips voor jou

door Anja
Totaal aantal stemmen: 1

Lifestyle magazine with a personal touch. Tips voor alledag over gezondheid, gezin, huis & tuin, beauty & fashion, uitjes & vakantie, reviews en nog veel meer. DIY’s en recepten met simpele stap voor stap uitleg ontbreken evenmin. Op zoek naar een hotspot? Ook daarbij kan ik je helpen.

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 38 Reacties: 0 Nieuw deze maand

#9 XX Fashion Diva

door Induella
Totaal aantal stemmen: 1

Een mode en lifestyle blog voor de dagelijkse fashionista, voornamelijk gericht op vrouwen in de leeftijd van 25 – 40 jaar .

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 44 Reacties: 0 Nieuw deze maand

#10 I’m Feeling Good

door Amina
Totaal aantal stemmen: 1

Ik ben Amina, de Lifestyle Blogger achter I’m Feeling Good. Met mijn blogs probeer ik je een goed gevoel te geven, even af te leiden van je drukke dagelijkse bestaan en je mee te nemen in een wereld van luxe, schoonheid, lekker eten, fashion, beauty én lifestyle.

Zoek je een plek voor een stukje YOU-time? Hou je van inspirerende blogs? Wil je luxe ervaren en even uit de waan van de dag stappen? Dan zit je hier goed! Mijn tone of voice in de artikelen is enthousiast, alsof ik met een kop koffie naast je zit! Because life is too short to not feel good ♥

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 72 Reacties: 0 Nieuw deze maand

#11 &SUUS

door Suzanne
Totaal aantal stemmen: 1

Suzanne Büller – de Jong heeft van haar passie haar werk kunnen maken en is nu interieur stylist en eigenaar van &SUUS Interieuradvies & Blog. Haar blog is laagdrempelig en bedoeld om mooie dingen te delen. Ze blogt over haar interieur, werk, kinderen en alles wat ze leuk of mooi vindt om te delen. Omdat er zoveel moois te ontdekken is!

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 38 Reacties: 0 Nieuw deze maand

#12 Grandlife

door Rick v. d. Bosch
Totaal aantal stemmen: 1

Grandlife is een van de eerste websites in Nederland die zich hoofdzakelijk richt op luxe. Het doel van Grandlife is het ultieme platform te creëren waar lifestyle liefhebbers op de hoogte kunnen blijven met een dagelijks portie luxe.

Raak geïnspireerd door onze nieuws over de meest luxe reisbestemmingen, hotels, resorts, transport, gear, gadgets, fashion, restaurants en meer.

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 26 Reacties: 0 Nieuw deze maand

#13 Sterrenregen

door Liana
Totaal aantal stemmen: 1

Sterrenregen is een blog vol met recensies van boeken, films en al wat er nog te recenseren valt. Daarnaast verschijnen er af en toe ook andere blogs, zoals columns, unboxings en vergelijkingen tussen het boek en de film. De naam van de blog verwijst naar de sterren die bij elke recensie worden uitgedeeld en die dus letterlijk regenen op deze blog!

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 20 Reacties: 0 Nieuw deze maand

#14 Ryanne

door Ryanne
Totaal aantal stemmen: 0
Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 36 Reacties: 0 Nieuw deze maand

#15 Francis

door Francis
Totaal aantal stemmen: 0
Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 30 Reacties: 0 Nieuw deze maand

#16 Lisanne Leeft

door Lisanne
Totaal aantal stemmen: 0

Lisanne Leeft is een mind- en Lifestyle blog met een creatief tintje. De bedoeling is dat je een goed gevoel krijgt van een bezoekje naar deze website en vol positieve energie weer verder gaat met je dag! Vooral vrouwen van 18 tot en met 35 bezoeken Lisanneleeft

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 28 Reacties: 0 Nieuw deze maand

#17 MANNENSTYLE

door Lenn Poetiray
Totaal aantal stemmen: 0

Met MANNENSTYLE richten wij ons primair op de moderne man met smaak. “Jong van geest, verzorgde stijl, doordeweeks een stropdas en in het weekend sneakers, maar altijd een fraai horloge.”

MANNENSTYLE is (primair) voor mannen in de leeftijd van 23 t/m 39 jaar oud. Deze moderne doelgroep kenmerkt zich door interesse in trends, maar heeft en gedraagt zich naar een eigen mening. Wij hebben sterk ‘feeling’ met diverse stijlen op het gebied van o.a. muziek, kleding, films en zijn steeds minder in hokjes te plaatsen. We kunnen ’s avonds genieten van een goed glas rode wijn en intellectuele gesprekken, maar ook van een videogame met vrienden en een biertje. MANNENSTYLE spreekt deze steeds groter wordende doelgroep zeer direct aan middels alles dat de man boeit op het gebied van Producten, Stijl en Cultuur.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 23 Reacties: 0 Nieuw deze maand