Top Lifestyle Blogs

Voor mama’s die ook niet van strijken houden. 1

door Jeanine Kranendonk - Suiker
Totaal aantal stemmen: 77

Juliaflynn.nl is een persoonlijk online magazine voor mama’s die ook niet van strijken houden maar wel van lezen. Je vindt hier dagelijks artikels over onderwerpen in de categorie: ouderschap, gezondheid, eten en drinken, lifestyle, en shoppen. Dat alles in een 100% strijkvrij jasje, en altijd lekker persoonlijk en herkenbaar geschreven.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 1812 Reacties: 3 Geen verandering

Liefs Carolien 2

door Carolien
Totaal aantal stemmen: 35

Een gezellige lifeblog met een persoonlijk tintje!

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 2770 Reacties: 1 Geen verandering

His or Her 3

door Shalini Kalika
Totaal aantal stemmen: 32

His or Her is een lifestyle magazine waar alle onderwerpen voor hem en haar bij elkaar op één plek komen. Het verschil met andere blogs is dat dit niet zomaar een lifestyle blog is. De onderwerpen lopen uiteen, je proeft een beetje cultuur, je krijgt allerlei tips, je krijgt trek als wij over eten praten, je waant je op vakantie als je onze travel blogs leest. Je hoeft dus niet meer tal van sites en/of blogs af te gaan voor voor leuke items. Je vindt o.a. alles over Food, Fashion, Travel, Fitness, Reviews en nog veel meer op hisorher.nl. Kortom alles omtrent lifestyle!

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 1414 Reacties: 2 Geen verandering

Esmée Lifestyle 4

door Esmée
Totaal aantal stemmen: 19

Esmée Lifestyle is de lifestyle blog over al mijn interesses. Hier verschijnen wekelijks meerdere artikelen over beauty, business en lifestyle. Dit kunnen product reviews zijn, persoonlijke updates, maar ook artikelen met allerlei handige tips.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 725 Reacties: 0 Geen verandering

Natuurlijk Linda 5

door Linda van der Graaf
Totaal aantal stemmen: 13

Ik blog over gezonde voeding, zoals recepten en tips om gezond te eten, lifestyle-onderwerpen, zoals yoga, meditatie, mindset en de Wim Hof methode en over reizen, zoals mijn reisverslagen en tips voor op reis of bepaalde bestemmingen. Verder deel ik persoonlijke verhalen over mijn struggles met mijn lijf en mijn mind, op het gebied van voeding en lifestyle. Ik heb als categorie lifestyle ingevoerd, omdat voeding ook bij lifestyle hoort, maar eigenlijk zou ik dus kunnen vallen in food, lifestyle en reizen. 🙂

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 696 Reacties: 0 Geen verandering

Spierbouwers 6

door Spierbouwers
Totaal aantal stemmen: 12

Spierbouwers is een blog met eerlijke informatie over fitness en voeding.

De industrie rondom fitness en voeding is zo groot geworden, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is waarheid en wat is wijsheid? Is gezond ook wel écht gezond? Vanuit deze gedachte is Spierbouwers.nl opgericht begin 2017. We hopen je te kunnen motiveren om te kiezen voor een gezonde en fitte lifestyle!

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 1151 Reacties: 0 Geen verandering

Reviews & Roses 7

door Jessica
Totaal aantal stemmen: 7

Reviews & Roses is gestart als persoonlijke blog met recensies van films, series en boeken maar is inmiddels zoveel meer. Jessica’s persoonlijkheid en eerlijke mening wordt verweven door alles dat ze schrijft. Wanneer men Reviews & Roses bezoekt weten ze wat ze kunnen verwachten: gepassioneerde recensies van een dame die gek is op romantiek, maar die ook van actie, spanning en dystopische werelden houdt. Die gek is op Coca-Cola, unboxings en het bezoeken van leuke events en activiteiten. Maar bovenal gaat er geen week voorbij zonder dat er mooie bloemen in huis zijn gehaald.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 1010 Reacties: 0 Geen verandering

Beautiful Disaster 8

door Lotte
Totaal aantal stemmen: 6

Voel jij je ook regelmatig een prachtige ramp? Dan zit je hier helemaal goed! Op Beautiful Disaster kan je van alles vinden. Van beauty tot aan food. Of misschien lees je liever een persoonlijk artikel? Je vindt het hier allemaal, pak iets te drinken en veel plezier! ♥

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 941 Reacties: 0 Geen verandering

Expat Since Birth 9

door Ute Limacher-Riebold
Totaal aantal stemmen: 6

Dit is een blog van een meertalige expat-sinds-geboorte (expat-since-birth) die altijd in het buitenland heeft gewoond. Ute is taalwetenschapper en taal en cultuur adviseur. Zij schrijft over talen leren, meertaligheid, culturen, het opvoeden van kinderen in het buitenland, Third Culture Kids, international life en veel meer. Zij woont met haar man en drie kinderen (en hond) tussen Den Haag en Leiden en spreekt vloeiend Engels, Italiaans, Duits, Frans en Nederlands.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 4869 Reacties: 0 Geen verandering

Sterrenregen 10

door Liana
Totaal aantal stemmen: 6

Sterrenregen is een blog vol met recensies van boeken, films en al wat er nog te recenseren valt. Daarnaast verschijnen er af en toe ook andere blogs, zoals columns, unboxings en vergelijkingen tussen het boek en de film. De naam van de blog verwijst naar de sterren die bij elke recensie worden uitgedeeld en die dus letterlijk regenen op deze blog!

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 903 Reacties: 0 Geen verandering

Breg Blogt | Persoonlijk lifestyleblog 11

door Bregje Boer
Totaal aantal stemmen: 5

Op Breg Blogt vind je een fijne variatie aan artikelen: persoonlijke verhalen, boeken, lifestyle, recepten, kleding, eten & drinken, reizen en nog veel meer!
Ik schrijf mijn verhalen alsof ik ze aan je vertel onder het genot van een wijntje (of een kopje thee!). Ik ben eerlijk, ook als het even niet zo goed gaat of wanneer alle ballen van de lucht in de soep belanden. Regelmatig strooi ik een korreltje zout over mijn teksten en je moet ook niet vergeten om ook weleens te knipogen bij het lezen.
Veel leesplezier!

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 722 Reacties: 1 Geen verandering

Dhini.nl 12

door Dhini
Totaal aantal stemmen: 5

Dhini

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 723 Reacties: 0 Geen verandering

Anything Anja 13

door Anja Nurski
Totaal aantal stemmen: 4

Fashion & lifestyle blog

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 935 Reacties: 0 Geen verandering

Grandlife 14

door Rick v. d. Bosch
Totaal aantal stemmen: 4

Grandlife is een van de eerste websites in Nederland die zich hoofdzakelijk richt op luxe. Het doel van Grandlife is het ultieme platform te creëren waar lifestyle liefhebbers op de hoogte kunnen blijven met een dagelijks portie luxe.

Raak geïnspireerd door onze nieuws over de meest luxe reisbestemmingen, hotels, resorts, transport, gear, gadgets, fashion, restaurants en meer.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 771 Reacties: 0 Geen verandering

enJOYce life 15

door Joyce Obbink
Totaal aantal stemmen: 4

Een persoonlijke, lifestyleblog waar ik schrijf over leven met een chronische ziekte (Lupus), creativiteit en alles wat (mij) gelukkig maakt. Vier keer per week komt er nieuwe content online, ook in de vakanties.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 806 Reacties: 0 Geen verandering

Strijken is Suf – Blog voor nieuwerwetse vrouwen 16

door Jeanine Kranendonk - Suiker
Totaal aantal stemmen: 4

Hét platform voor nieuwerwetse vrouwen die ook wel wat beters te doen hebben dan strijken. Lees hier dagelijks de leukste blogs over lifestyle, food, reizen, werk, liefde en ouderschap door mij en mijn gastbloggers. Nu je toch last hebt van huishoud-ontwijkend gedrag, kun je net zo goed even hier blijven hangen toch?

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 653 Reacties: 0 Geen verandering

Mamazetkoers | Family & Lifestyle blog 17

door Francis Thomassen
Totaal aantal stemmen: 4

Ik blog over mijn leven als mama, vrouw, echtgenoot, levensgenieter, het lekkerste eten en drinken én mijn liefde voor de sportfiets. Door te schrijven over wat mij bezig houd en mijn gevoelens hoop ik anderen te helpen en te inspireren, maar vooral een eerlijk tegenwicht te geven aan de perfecte online wereld.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 790 Reacties: 0 Geen verandering

Tips voor jou 18

door Anja
Totaal aantal stemmen: 3

Lifestyle magazine with a personal touch. Tips voor alledag over gezondheid, gezin, huis & tuin, beauty & fashion, uitjes & vakantie, reviews en nog veel meer. DIY’s en recepten met simpele stap voor stap uitleg ontbreken evenmin. Op zoek naar een hotspot? Ook daarbij kan ik je helpen.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 758 Reacties: 0 Geen verandering

Clothes & Dreams 19

door Noor
Totaal aantal stemmen: 2

Een blog over alles waar ik zelf vrolijk van word: mode, reizen, lifestyle… aangevuld met een actief instagramprofiel.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 796 Reacties: 0 Geen verandering

CherryCharlie.nl 20

door Charlotte Bax
Totaal aantal stemmen: 2

Slow living lifestyle blog voor iedereen die houdt van hygge, hiking en Hobbits. Simpele DIY’s, good food, fijne boeken en outdoor avonturen.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 1131 Reacties: 0 Geen verandering