Top Lifestyle Blogs

Voor mama’s die ook niet van strijken houden. 1

door Jeanine Kranendonk - Suiker
Totaal aantal stemmen: 75

Juliaflynn.nl is een persoonlijk online magazine voor mama’s die ook niet van strijken houden maar wel van lezen. Je vindt hier dagelijks artikels over onderwerpen in de categorie: ouderschap, gezondheid, eten en drinken, lifestyle, en shoppen. Dat alles in een 100% strijkvrij jasje, en altijd lekker persoonlijk en herkenbaar geschreven.

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 674 Reacties: 3 Geen verandering

His or Her 2

door Shalini Kalika
Totaal aantal stemmen: 30

His or Her is een lifestyle magazine waar alle onderwerpen voor hem en haar bij elkaar op één plek komen. Het verschil met andere blogs is dat dit niet zomaar een lifestyle blog is. De onderwerpen lopen uiteen, je proeft een beetje cultuur, je krijgt allerlei tips, je krijgt trek als wij over eten praten, je waant je op vakantie als je onze travel blogs leest. Je hoeft dus niet meer tal van sites en/of blogs af te gaan voor voor leuke items. Je vindt o.a. alles over Food, Fashion, Travel, Fitness, Reviews en nog veel meer op hisorher.nl. Kortom alles omtrent lifestyle!

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 533 Reacties: 2 Geen verandering

Reviews & Roses 3

door Jessica
Totaal aantal stemmen: 5

Reviews & Roses is gestart als persoonlijke blog met recensies van films, series en boeken maar is inmiddels zoveel meer. Jessica’s persoonlijkheid en eerlijke mening wordt verweven door alles dat ze schrijft. Wanneer men Reviews & Roses bezoekt weten ze wat ze kunnen verwachten: gepassioneerde recensies van een dame die gek is op romantiek, maar die ook van actie, spanning en dystopische werelden houdt. Die gek is op Coca-Cola, unboxings en het bezoeken van leuke events en activiteiten. Maar bovenal gaat er geen week voorbij zonder dat er mooie bloemen in huis zijn gehaald.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 256 Reacties: 0 Geen verandering

Beautiful Disaster 4

door Lotte
Totaal aantal stemmen: 4

Voel jij je ook regelmatig een prachtige ramp? Dan zit je hier helemaal goed! Op Beautiful Disaster kan je van alles vinden. Van beauty tot aan food. Of misschien lees je liever een persoonlijk artikel? Je vindt het hier allemaal, pak iets te drinken en veel plezier! ♥

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 234 Reacties: 0 Geen verandering

Liefs Carolien 5

door Carolien
Totaal aantal stemmen: 4

Een gezellige lifeblog met een persoonlijk tintje!

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 297 Reacties: 0 Geen verandering

Expat Since Birth 6

door Ute Limacher-Riebold
Totaal aantal stemmen: 3

Dit is een blog van een meertalige expat-sinds-geboorte (expat-since-birth) die altijd in het buitenland heeft gewoond. Ute is taalwetenschapper en taal en cultuur adviseur. Zij schrijft over talen leren, meertaligheid, culturen, het opvoeden van kinderen in het buitenland, Third Culture Kids, international life en veel meer. Zij woont met haar man en drie kinderen (en hond) tussen Den Haag en Leiden en spreekt vloeiend Engels, Italiaans, Duits, Frans en Nederlands.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 343 Reacties: 0 Geen verandering

Sterrenregen 7

door Liana
Totaal aantal stemmen: 3

Sterrenregen is een blog vol met recensies van boeken, films en al wat er nog te recenseren valt. Daarnaast verschijnen er af en toe ook andere blogs, zoals columns, unboxings en vergelijkingen tussen het boek en de film. De naam van de blog verwijst naar de sterren die bij elke recensie worden uitgedeeld en die dus letterlijk regenen op deze blog!

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 189 Reacties: 0 Geen verandering

Spierbouwers 8

door Spierbouwers
Totaal aantal stemmen: 3

Spierbouwers is een blog met eerlijke informatie over fitness en voeding.

De industrie rondom fitness en voeding is zo groot geworden, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is waarheid en wat is wijsheid? Is gezond ook wel écht gezond? Vanuit deze gedachte is Spierbouwers.nl opgericht begin 2017. We hopen je te kunnen motiveren om te kiezen voor een gezonde en fitte lifestyle!

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 138 Reacties: 0 Geen verandering

Dhini.nl 9

door Dhini
Totaal aantal stemmen: 3

Dhini

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 56 Reacties: 0 Geen verandering

Anything Anja 10

door Anja Nurski
Totaal aantal stemmen: 2

Fashion & lifestyle blog

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 218 Reacties: 0 Geen verandering

Breg Blogt | Persoonlijk lifestyleblog 11

door Bregje Boer
Totaal aantal stemmen: 2

Op Breg Blogt vind je een fijne variatie aan artikelen: persoonlijke verhalen, boeken, lifestyle, recepten, kleding, eten & drinken, reizen en nog veel meer!
Ik schrijf mijn verhalen alsof ik ze aan je vertel onder het genot van een wijntje (of een kopje thee!). Ik ben eerlijk, ook als het even niet zo goed gaat of wanneer alle ballen van de lucht in de soep belanden. Regelmatig strooi ik een korreltje zout over mijn teksten en je moet ook niet vergeten om ook weleens te knipogen bij het lezen.
Veel leesplezier!

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 60 Reacties: 1 Geen verandering

enJOYce life 12

door Joyce Obbink
Totaal aantal stemmen: 2

Een persoonlijke, lifestyleblog waar ik schrijf over leven met een chronische ziekte (Lupus), creativiteit en alles wat (mij) gelukkig maakt. Vier keer per week komt er nieuwe content online, ook in de vakanties.

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 58 Reacties: 0 laatsen sinds afgelopen maand

Clothes & Dreams 13

door Noor
Totaal aantal stemmen: 1

Een blog over alles waar ik zelf vrolijk van word: mode, reizen, lifestyle… aangevuld met een actief instagramprofiel.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 137 Reacties: 0 laats sinds afgelopen maand

CherryCharlie.nl 14

door Charlotte Bax
Totaal aantal stemmen: 1

Slow living lifestyle blog voor iedereen die houdt van hygge, hiking en Hobbits. Simpele DIY’s, good food, fijne boeken en outdoor avonturen.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 300 Reacties: 0 laats sinds afgelopen maand

Tips voor jou 15

door Anja
Totaal aantal stemmen: 1

Lifestyle magazine with a personal touch. Tips voor alledag over gezondheid, gezin, huis & tuin, beauty & fashion, uitjes & vakantie, reviews en nog veel meer. DIY’s en recepten met simpele stap voor stap uitleg ontbreken evenmin. Op zoek naar een hotspot? Ook daarbij kan ik je helpen.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 123 Reacties: 0 laats sinds afgelopen maand

XX Fashion Diva 16

door Induella
Totaal aantal stemmen: 1

Een mode en lifestyle blog voor de dagelijkse fashionista, voornamelijk gericht op vrouwen in de leeftijd van 25 – 40 jaar .

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 127 Reacties: 0 laats sinds afgelopen maand

I’m Feeling Good 17

door Amina
Totaal aantal stemmen: 1

Ik ben Amina, de Lifestyle Blogger achter I’m Feeling Good. Met mijn blogs probeer ik je een goed gevoel te geven, even af te leiden van je drukke dagelijkse bestaan en je mee te nemen in een wereld van luxe, schoonheid, lekker eten, fashion, beauty én lifestyle.

Zoek je een plek voor een stukje YOU-time? Hou je van inspirerende blogs? Wil je luxe ervaren en even uit de waan van de dag stappen? Dan zit je hier goed! Mijn tone of voice in de artikelen is enthousiast, alsof ik met een kop koffie naast je zit! Because life is too short to not feel good ♥

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 212 Reacties: 0 laats sinds afgelopen maand

&SUUS 18

door Suzanne
Totaal aantal stemmen: 1

Suzanne Büller – de Jong heeft van haar passie haar werk kunnen maken en is nu interieur stylist en eigenaar van &SUUS Interieuradvies & Blog. Haar blog is laagdrempelig en bedoeld om mooie dingen te delen. Ze blogt over haar interieur, werk, kinderen en alles wat ze leuk of mooi vindt om te delen. Omdat er zoveel moois te ontdekken is!

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 133 Reacties: 0 laats sinds afgelopen maand

Grandlife 19

door Rick v. d. Bosch
Totaal aantal stemmen: 1

Grandlife is een van de eerste websites in Nederland die zich hoofdzakelijk richt op luxe. Het doel van Grandlife is het ultieme platform te creëren waar lifestyle liefhebbers op de hoogte kunnen blijven met een dagelijks portie luxe.

Raak geïnspireerd door onze nieuws over de meest luxe reisbestemmingen, hotels, resorts, transport, gear, gadgets, fashion, restaurants en meer.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 97 Reacties: 0 laats sinds afgelopen maand

Ryanne 20

door Ryanne
Totaal aantal stemmen: 1
Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 179 Reacties: 0 laats sinds afgelopen maand