Top Beauty Blogs

Ben je op zoek naar een make-up tutorial? Of misschien een spannende nieuwe look? Bekijk dan deze lijst en laat je inspireren door een aantal van de beste beauty bloggers van het land. Vergeet niet om te stemmen op jouw favoriete blogger! Je kan ook stemmen voor meer dan een blog, maar kies verstandig gezien de stemmen de ordening van de lijst bepalen.

It’s the A style 1

door Anne-mei
Totaal aantal stemmen: 6

Hey allemaal! Mijn naam is Anne-mei en ben 17 jaar. Ik zit in 5 Havo, mijn examenjaar. Na de Havo wil ik graag een mode opleiding volgen. Ik heb een grote passie voor mode en cosmetica en zou dit graag met jullie willen delen. Verder vind ik het leuk om te sporten en leuke dingen te doen met mijn vrienden en familie. Ik ben enthousiast, ondernemend en een fanatiek blogger!

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 226 Reacties: 0 Geen verandering

Daily Cup of BlaBlaBla | Nesrin 2

door Nesrin
Totaal aantal stemmen: 4

Een van de weinige beauty bloggers die boven de 20 jaar uitkomt, en dat is heerlijk. 30-plussers hebben toch net een beetje andere stijl en verzorging nodig dan de jongere meiden. Haar blog gaat voornamelijk over mode en shoppen, voor de laatste mode moet je zeker hier zijn, maar je kan hier ook genoeg vinden over gezonde levensstijl en beauty.

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 151 Reacties: 0 Geen verandering

All About Bertina 3

door Bertina
Totaal aantal stemmen: 3

allaboutbertina.nl: jouw dagelijkse dosis beauty met een snufje fashion en lifestyle voor de échte beauty’s van Nederland & België. Mijn doel is andere vrouwen en meiden te helpen in hun zoektocht naar de fijnste producten, die aansluiten bij hun behoeftes en wensen. Niet alleen low-budget producten maar ook high-end producten neem ik onder de loep en deel mijn mening in een product review.

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 112 Reacties: 0 laatsen sinds afgelopen maand

NickyNails 4

door Nicky
Totaal aantal stemmen: 3

Voor nagellak swatches, beauty reviews, DIY en lifestyle artikelen ben je bij NickyNails aan het juiste adres! Minimaal 2x per week kun je hier een blog lezen met hele diverse onderwerpen. Zie ik je snel?

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 202 Reacties: 0 laatsen sinds afgelopen maand

Rubriek 5

door Anoniem
Totaal aantal stemmen: 2

Rubriek.nl is een groot online magazine waar je vele handige lifestyle tips uit kan halen. De Beauty & Fashion categorie is enorm uitgebreid. Hier is voldoende inspiratie voor iedereen uit te halen. Bijna ieder denkbaar onderwerp wordt besproken. Daarnaast staat de blog ook vol met spirituele zaken, recepten en vele andere tips.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 112 Reacties: 0 laatsen sinds afgelopen maand

Macblogster | Angela 6

door Angela
Totaal aantal stemmen: 2

Angela is een vrolijke, ondernemende vrouw. Ze kent als geen ander het gevecht met kroeshaar, en op macblogster geeft ze dan ook ontelbare handige tips om dergelijk haar het best te verzorgen. Ook voor mensen zonder kroeshaar is deze blog een uitkomst, Angela geeft ook tips over make-up en andere beautydingen.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 98 Reacties: 0 laatsen sinds afgelopen maand

Doormariska.nl | Mariska 7

door Mariska
Totaal aantal stemmen: 2

Op Door Mariska blogt Mariska over alles wat haar in het leven bezig houdt, maar voornamelijk over beauty. Ze probeert de heerlijkste verzorgingsproducten uit om daar een review over te schrijven. Zo kan jij lekker makkelijk beslissen of dit product nuttig is voor jou of niet. Mariska gooit haar hart in de blog en organiseert regelmatig winacties.

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 93 Reacties: 0 laatsen sinds afgelopen maand

Lovely Beauty Dreams 8

door Daphne Gruben
Totaal aantal stemmen: 2

Lovely Beauty Dreams is een beautyblog maar ik schrijf ook over andere onderwerpen. Elke maandag schrijf ik bijvoorbeeld over muziek in Music Monday en elke vrijdag kun je eten verwachten in Food Friday, af en toe afgewisseld met Video Vrijdag! Ik probeer elke dag een artikel online te zetten.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 216 Reacties: 0 laatsen sinds afgelopen maand

Budgetproof 9

door Anoniem
Totaal aantal stemmen: 1

Budgetproof gaat niet over het aanschaffen van het allergoedkoopste. Het gaat over het wijs omgaan met je geld zodat je het meeste uit je geld kan halen. Van aanbiedingen tot handige verborgen tips, op deze website vind je zeker weten de ultieme tips om er voor weinig geld toch enorm goed uit te zien.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 149 Reacties: 0 laats sinds afgelopen maand

Livelifegorgeous | Willemijn & Martine 10

door Willemijn, Martine
Totaal aantal stemmen: 1

De twee blondines Willemijn en Martine zijn het brein achter Live Life Gorgeous. De vriendinnen bloggen vol overgave over de meest handige beauty tips. Deze blog concentreert zich 100% op beauty en mode en is dan ook een absolute must follow voor iedere beauty verslaafde.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 122 Reacties: 0 laats sinds afgelopen maand

Annaradha | Anna 11

door Anna
Totaal aantal stemmen: 1

Ben je echt op zoek naar wat nieuwe inspiratie in je leven, bezoek dan Anna Radha. Deze “online influencer” zou je wel eens kunnen helpen met het geven van een enorme draai aan je leven. Naast originele beauty tips en modeblogs schrijft Anna over lifestyle, relaties, reizen, vriendinnen en al het andere dat met het leven te maken heeft en het leven fijner maakt.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 95 Reacties: 0 laats sinds afgelopen maand

Rosafashionsportsandmore | Rosa 12

door Rosa
Totaal aantal stemmen: 1

Het geweldige van Rosa Fashion is dat deze website zich naast mode en beauty ook focust op een gezonde levensstijl. Rosa zet je aan het sporten, zodat je extra goed in je vel zit. Veel beauty blogs missen dit onderdeel, terwijl dit juist enorm belangrijk is om er goed uit te zien. En zo kan je ook nog eens wat snoepen, zoals ze zelf zegt. Rosa schrijft ook veel reviews over nieuwe producten en lifestyle en heeft een uitgebreide Instagram en Pinterest feed.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 157 Reacties: 0 laats sinds afgelopen maand

Nenz | Nancy 13

door Nancy
Totaal aantal stemmen: 1

Nenz zorgt voor een vrolijker en kleurrijker leven. Wie wilt dat nou niet? De blog straalt een en al vrolijkheid uit. Nancy heeft veel humor en deelt haar levensstijl met de wereld. De blog is absoluut origineel en zal je niet snel vervelen.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 125 Reacties: 0 laats sinds afgelopen maand

La VieSagista | Sanne 14

door Sanne
Totaal aantal stemmen: 1

De vrolijke Sanne is een hippe, moderne en jonge moeder die positief in het leven staat. De blog ging ooit alleen over beauty, maar tegenwoordig heeft ze daar ook opvoeding, entertainment en lifestyle aan toegevoegd. Zelfs vlak na de geboorte van haar tweede kind blogt ze bijna dagelijks. Haar energie werkt aanstekelijk en haar blog is een inspiratie voor een aangenamer leven.

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 98 Reacties: 0 laatsen sinds afgelopen maand

Baby is the new black | Suus 15

door Suus
Totaal aantal stemmen: 1
Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 164 Reacties: 0 laats sinds afgelopen maand

Glowofbeauty | Anniek 16

door Anniek
Totaal aantal stemmen: 1

Op Glow of Beauty deelt Anniek al haar passies met de wereld. De avontuurlijke meid houdt van mooie kleding en een duurzaam leven en combineert deze drie dingen met elkaar op haar blog. Naast make up tips, verzorgingsproducten en kleding stijlen deelt ze ook haar avonturen en persoonlijke verhalen.

Aantal stemmen deze maand: 1 Bezoeken: 67 Reacties: 0 laatsen sinds afgelopen maand

Bunnie’s Choice 17

door Anoniem
Totaal aantal stemmen: 1
Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 118 Reacties: 0 laatsen sinds afgelopen maand

BeautifulDay4MakeUp 18

door Kim
Totaal aantal stemmen: 1

Een lifestyle blog die vooral focust op make-up en verzorging, maar ook fashion, Disney en food krijgen af en toe een plaatsje.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 188 Reacties: 0 laatsen sinds afgelopen maand

Alyzofashionnews | Alyzob 19

door Alyzo
Totaal aantal stemmen: 0

Al het modenieuws, beauty tips en lifestyle hulp kan je vinden op Alyzo Fashion News. De blog wordt regelmatig ge-update. Alle informatie die je hier vindt is zeker weten actueel. De beautytips hier zijn origineel en vernieuwend, wat deze blog extra fijn maakt. Daarnaast staat hier ook celeb nieuws, lifestyle blogs en trends.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 142 Reacties: 0 laatsen sinds afgelopen maand

Beauty Treasures | Steffi 20

door Steffi
Totaal aantal stemmen: 0

Beauty Treasures is een van de weinig blogs die geheel over beauty gaat. Steffi studeerde af als schoonheidsspecialiste. Naast dit werk blogt ze dus. Je kan er wel vanuit gaan dat hier goede tips tussen zitten! Ze voegt bijna wekelijks nieuwe artikelen aan haar blog toe, die al enkele jaren oud is en dus goed gevuld met informatie.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 99 Reacties: 0 laatsen sinds afgelopen maand