Top Beauty Blogs

Ben je op zoek naar een make-up tutorial? Of misschien een spannende nieuwe look? Bekijk dan deze lijst en laat je inspireren door een aantal van de beste beauty bloggers van het land. Vergeet niet om te stemmen op jouw favoriete blogger! Je kan ook stemmen voor meer dan een blog, maar kies verstandig gezien de stemmen de ordening van de lijst bepalen.

Jouvence 1

door Amy de Keijzer
Totaal aantal stemmen: 29

Jouvence is een beauty & lifestyle blog met een persoonlijk tintje. Van reviews tot ooglooks, van outfits tot shoplogs en van mijn ervaringen tot leuke winacties.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 850 Reacties: 0 Geen verandering

All About Bertina 2

door Bertina
Totaal aantal stemmen: 13

allaboutbertina.nl: jouw dagelijkse dosis beauty met een snufje fashion en lifestyle voor de échte beauty’s van Nederland & België. Mijn doel is andere vrouwen en meiden te helpen in hun zoektocht naar de fijnste producten, die aansluiten bij hun behoeftes en wensen. Niet alleen low-budget producten maar ook high-end producten neem ik onder de loep en deel mijn mening in een product review.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 815 Reacties: 0 Geen verandering

It’s the A style 3

door Anne-mei
Totaal aantal stemmen: 8

Hey allemaal! Mijn naam is Anne-mei en ben 17 jaar. Ik zit in 5 Havo, mijn examenjaar. Na de Havo wil ik graag een mode opleiding volgen. Ik heb een grote passie voor mode en cosmetica en zou dit graag met jullie willen delen. Verder vind ik het leuk om te sporten en leuke dingen te doen met mijn vrienden en familie. Ik ben enthousiast, ondernemend en een fanatiek blogger!

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 1458 Reacties: 0 Geen verandering

Doormariska.nl | Mariska 4

door Mariska
Totaal aantal stemmen: 6

Op Door Mariska blogt Mariska over alles wat haar in het leven bezig houdt, maar voornamelijk over beauty. Ze probeert de heerlijkste verzorgingsproducten uit om daar een review over te schrijven. Zo kan jij lekker makkelijk beslissen of dit product nuttig is voor jou of niet. Mariska gooit haar hart in de blog en organiseert regelmatig winacties.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 807 Reacties: 0 Geen verandering

NickyNails 5

door Nicky
Totaal aantal stemmen: 6

Voor nagellak swatches, beauty reviews, DIY en lifestyle artikelen ben je bij NickyNails aan het juiste adres! Minimaal 2x per week kun je hier een blog lezen met hele diverse onderwerpen. Zie ik je snel?

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 913 Reacties: 0 Geen verandering

Daily Cup of BlaBlaBla | Nesrin 6

door Nesrin
Totaal aantal stemmen: 5

Een van de weinige beauty bloggers die boven de 20 jaar uitkomt, en dat is heerlijk. 30-plussers hebben toch net een beetje andere stijl en verzorging nodig dan de jongere meiden. Haar blog gaat voornamelijk over mode en shoppen, voor de laatste mode moet je zeker hier zijn, maar je kan hier ook genoeg vinden over gezonde levensstijl en beauty.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 832 Reacties: 0 Geen verandering

La VieSagista | Sanne 7

door Sanne
Totaal aantal stemmen: 4

De vrolijke Sanne is een hippe, moderne en jonge moeder die positief in het leven staat. De blog ging ooit alleen over beauty, maar tegenwoordig heeft ze daar ook opvoeding, entertainment en lifestyle aan toegevoegd. Zelfs vlak na de geboorte van haar tweede kind blogt ze bijna dagelijks. Haar energie werkt aanstekelijk en haar blog is een inspiratie voor een aangenamer leven.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 781 Reacties: 0 Geen verandering

Rubriek 8

door Anoniem
Totaal aantal stemmen: 3

Rubriek.nl is een groot online magazine waar je vele handige lifestyle tips uit kan halen. De Beauty & Fashion categorie is enorm uitgebreid. Hier is voldoende inspiratie voor iedereen uit te halen. Bijna ieder denkbaar onderwerp wordt besproken. Daarnaast staat de blog ook vol met spirituele zaken, recepten en vele andere tips.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 815 Reacties: 0 Geen verandering

Budgetproof 9

door Anoniem
Totaal aantal stemmen: 3

Budgetproof gaat niet over het aanschaffen van het allergoedkoopste. Het gaat over het wijs omgaan met je geld zodat je het meeste uit je geld kan halen. Van aanbiedingen tot handige verborgen tips, op deze website vind je zeker weten de ultieme tips om er voor weinig geld toch enorm goed uit te zien.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 838 Reacties: 0 Geen verandering

Livelifegorgeous | Willemijn & Martine 10

door Willemijn, Martine
Totaal aantal stemmen: 3

De twee blondines Willemijn en Martine zijn het brein achter Live Life Gorgeous. De vriendinnen bloggen vol overgave over de meest handige beauty tips. Deze blog concentreert zich 100% op beauty en mode en is dan ook een absolute must follow voor iedere beauty verslaafde.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 915 Reacties: 0 Geen verandering

Macblogster | Angela 11

door Angela
Totaal aantal stemmen: 3

Angela is een vrolijke, ondernemende vrouw. Ze kent als geen ander het gevecht met kroeshaar, en op macblogster geeft ze dan ook ontelbare handige tips om dergelijk haar het best te verzorgen. Ook voor mensen zonder kroeshaar is deze blog een uitkomst, Angela geeft ook tips over make-up en andere beautydingen.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 752 Reacties: 0 Geen verandering

Lovely Beauty Dreams 12

door Daphne Gruben
Totaal aantal stemmen: 3

Lovely Beauty Dreams is een beautyblog maar ik schrijf ook over andere onderwerpen. Elke maandag schrijf ik bijvoorbeeld over muziek in Music Monday en elke vrijdag kun je eten verwachten in Food Friday, af en toe afgewisseld met Video Vrijdag! Ik probeer elke dag een artikel online te zetten.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 1348 Reacties: 0 Geen verandering

Annaradha | Anna 13

door Anna
Totaal aantal stemmen: 2

Ben je echt op zoek naar wat nieuwe inspiratie in je leven, bezoek dan Anna Radha. Deze “online influencer” zou je wel eens kunnen helpen met het geven van een enorme draai aan je leven. Naast originele beauty tips en modeblogs schrijft Anna over lifestyle, relaties, reizen, vriendinnen en al het andere dat met het leven te maken heeft en het leven fijner maakt.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 724 Reacties: 0 Geen verandering

Rosafashionsportsandmore | Rosa 14

door Rosa
Totaal aantal stemmen: 2

Het geweldige van Rosa Fashion is dat deze website zich naast mode en beauty ook focust op een gezonde levensstijl. Rosa zet je aan het sporten, zodat je extra goed in je vel zit. Veel beauty blogs missen dit onderdeel, terwijl dit juist enorm belangrijk is om er goed uit te zien. En zo kan je ook nog eens wat snoepen, zoals ze zelf zegt. Rosa schrijft ook veel reviews over nieuwe producten en lifestyle en heeft een uitgebreide Instagram en Pinterest feed.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 831 Reacties: 0 Geen verandering

Nenz | Nancy 15

door Nancy
Totaal aantal stemmen: 2

Nenz zorgt voor een vrolijker en kleurrijker leven. Wie wilt dat nou niet? De blog straalt een en al vrolijkheid uit. Nancy heeft veel humor en deelt haar levensstijl met de wereld. De blog is absoluut origineel en zal je niet snel vervelen.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 798 Reacties: 0 Geen verandering

Beauty Treasures | Steffi 16

door Steffi
Totaal aantal stemmen: 2

Beauty Treasures is een van de weinig blogs die geheel over beauty gaat. Steffi studeerde af als schoonheidsspecialiste. Naast dit werk blogt ze dus. Je kan er wel vanuit gaan dat hier goede tips tussen zitten! Ze voegt bijna wekelijks nieuwe artikelen aan haar blog toe, die al enkele jaren oud is en dus goed gevuld met informatie.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 737 Reacties: 0 Geen verandering

Het Beauty Archief | Kim 17

door Kim
Totaal aantal stemmen: 2
Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 774 Reacties: 0 Geen verandering

Soof beauty | Sophie 18

door Sophie
Totaal aantal stemmen: 2

De 16-jarige Sophie blogt vol overgave over Beauty. Ze heeft een leuke en meeslepende schrijfstijl. Ze test enorm veel producten uit en heeft veel kennis waar ze over schrijft, ongeacht haar leeftijd. Ze heeft voornamelijk enorm veel reviews over producten op haar website staan zodat je zonder moeite de beste make-up uit kan kiezen.

Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 669 Reacties: 0 Geen verandering

Baby is the new black | Suus 19

door Suus
Totaal aantal stemmen: 2
Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 822 Reacties: 0 Geen verandering

Bunnie’s Choice 20

door Anoniem
Totaal aantal stemmen: 2
Aantal stemmen deze maand: 0 Bezoeken: 790 Reacties: 0 Geen verandering