Algemene voorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het volgende:
Eigenaar: Eigenaar van de website;
Gebruik(en): alle mogelijke acties;
Jij: de gebruiker (bezoeker) van de website;
De content: alle inhoud van de website;

Het volgende is van toepassing op de website die u momenteel bekijkt. Door deze website te gebruiken stemt u in met deze gebruiksvoorwaarden.

De inhoud wordt door de eigenaar met grote zorg toegevoegd, doch is de eigenaar niet aansprakelijk voor enige onjuistheden in de weergegeven content. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de bestanden gelinkt op deze website en/of naar gerefereerd wordt.

Onbevoegd of ongepast gebruik van de inhoud of delen van de inhoud is een inbreuk op de rechten van intellectueel eigendom. U kunt toestemming vragen tot het gebruiken van delen van de content door met ons contact op te nemen. Alle rechten voorbehouden.

Privacy

HeartMyBlog respecteert de privacy van alle gebruikers van de website en garandeert dat de persoonlijke informatie die u met ons deelt vertrouwelijk behandeld wordt. HeartMyBlog verkoopt uw informatie niet door aan derde partijen en zal deze slechts verstrekken aan derde partijen die betrokken zijn met het afhandelen van uw bestelling.

We gebruiken uw email adres voor nieuwsbrieven. U kunt op ieder moment afmelden via de afmeld link onderaan iedere nieuwsbrief. Informatie over het gebruik van onze website en de feedback die wij ontvangen van onze bezoekers helpen ons in het verder ontwikkelen en verbeteren van de site.

 

Voorwaarden

Hier bij HeartMyBlog doen we ons uiterste best om onze bezoekers van een uitgebreide blog database te voorzien. Wij verkopen geen producten. Alle content op HeartMyBlog is eigendom van HeartMyBlog. Het is niet toegestaan om enige inhoud van deze website te gebruiken zonder geschreven toestemming.

HeartMyBlog is niet verantwoordelijk voor enige schade die direct of indirect gedaan wordt door deze website. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor enige content die op onze website geplaatst is door bezoekers.

Als je HeartMyBlog gebruikt stem je in met de huidige voorwaarden zoals hierboven beschreven. Deze voorwaarden kunnen op ieder moment worden aangepast, wat de oude voorwaarden doet vervallen en de nieuwe voorwaarden per direct in laat gaan.

Lees hier meer over ons cookiebeleid.